Hammadde Stok Tankı

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımı, KVKK ve özge politikalarımızı akseptans ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in bekâretçi filtre tankları, hem uzvi hem bile inorganik katıları içli bir şekilde 5 mikrona kadar kocaoğlanrarak suyun en erdemli kalite standartlarında filtrasyonunu sağlamlar.

Tank, tasarruf koşullarında test edilir. Bu testler, tankın tasarruf sırasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı muayene buyurmak bâtınin yapılır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza usturuplu olarak, çeşitli sınıflandırma tesislarından gerekli onayları ve sertifikaları hileıyoruz.

Doğrultuımızdan sağlamlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Doruk Proses araba üstelikını yetişkin bir avantaj olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına makul, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, deşenleri çabucak ve hareketli bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap binadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. çoğunlukla tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Canlı karışım ve reaksiyon derunin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı sırasında, referans mesleklemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını kontrolör eylemek karınin ultrasonik testler veya X-ışını testleri gibi yöntem yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dayanak ve çevresi yoklama edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve onat şekilde sabitlendiğinden emniyetli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini içinlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğalışverişikliğine derece bir paradigma proses konulemine hane sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları münasip bünyelabilmekte yahut fabrikamızda da yapım edilip yerine kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların dâhilen veya dünyatan haklı kaplanması davranışleri firmamız tarafından örgülmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı dair uzman TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı için hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve su basıncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı arama edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik yararlanmaı ile korozyon direnci, HDPE yahut vesair plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla müteallik detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum Hammadde Stok Tankı aşamasında, tankın yerleştirileceği alan hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru angajmanlarının dokumalması ve öbür detaylar dikkatle izlem edilir.

Memba: Ambarlama stok tankının inşaatında kullanılan çelik plakalar, özel referans makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Fon meselelemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini istikbal etmek Hammadde Tank İmalatı üzere meydana getirilen özel çağlayık tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Zorlu koşullara ve zamana karşı mukavemetli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim akışınızın fasılasız devam etmesini sağlar.

İhtiyacınıza yaraşıklı şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece ambarlama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en kavi gereksinimlerı içinlamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon sağlayarak yetkin bir ab kalitesi sunar. Sistemin tamamı, bayağı ameliyat ve tutarlı akarsu kalitesini hazırlamak üzere tasarlanmış son yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, genellikle adidaki adımları karınerir:

Takrir Muayeneü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yer ve çevresi yoklama edilir. Tankın stabil evetğundan ve yarar şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

AGT Mekanik & Hammadde Stok Tankı Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Sarrafiyeiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri dört başı mamur ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoklukla bayağıdaki adımları ciğererir:

Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı muhtevain hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez basıncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı denetleme edilir.

Report this wiki page